Elegans

Schoonheidsspecialiste met pit

De passie voor schoonheid en huidverzorging was altijd al aanwezig bij zaakvoerster Anne Godts. Na een opleiding schoonheidsspecialiste besloot ze, als ambitieuze 20-jarige, om in 1987 haar eigen schoonheidssalon op te starten, op de bovenverdieping van haar ouderlijk huis. Een gedurfde keuze in die tijd. Dankzij haar doorgedreven expertise en doorzettingsvermogen is Elegans anno 2020 uitgegroeid tot een bloeiend schoonheidsinstituut, met een stijlvolle vestiging in Herent en parking recht voor de deur. 

“Het heeft veel vechtlust gevraagd om mijn eigen zaak op te starten. Maar 30 jaar later ben ik nog altijd blij dat ik niet het makkelijkste pad gekozen heb.”

Schoonheidsinstituut met expertise

Al meer dan 10 jaar krijgt Anne versterking van 2 straffe collega’s, Cynthia en Ellen. Nieuwe schoonheidsbehandelingen? Verbeterde technieken? Het team schoolt zich regelmatig bij om jouw huid de verzorging te geven die ze verdient. Vrouw of man, energieke dertiger of enthousiaste zestiger: iedereen wordt met open armen ontvangen bij Elegans. Jou laten stralen is onze dagdagelijkse missie!

 “We streven steeds naar het beste voor de klant, het beste voor de huid en het beste voor het lichaam.”


Wij maken een verschil voor je huid!


Schoonheidsspecialiste gezocht in Herent?


keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x