Verzorgende make up


Make up met jane iredale

Ons verschil
De mooiste make-up is een gezonde huid. Daarom vormt alles wat wij ontwikkelen een aanvulling op huidverzorging. Onze make-up is niet alleen maar een verbetering van de traditionele make-up, het is een nieuwe technologie. Het is zo effectief dat het wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingspecialisten.

Vier in één
De gemicroniseerde basis van mineralen is geconcentreerd pigment. (Wij gebruiken geen vulmiddelen zoals talk.) Door het geconcentreerd pigment is een minieme hoeveelheid van de make-up al genoeg om te dekken en doet het tegelijk dienst als fond de teint, poeder en concealer. Het geconcentreerd pigment beschermt ook tegen de zon zonder dat daarvoor synthetische ingrediënten nodig zijn.

SPF (Zonbeschermingsfactor) en het FDA
SPF 20 PurePressed Bases & SPF 20 Amazing Bases – De mineralen zijn samengesteld uit titaniumdioxide en zinkoxide en geven daardoor onmiddellijke, breed spectrum zonbescherming zonder chemicaliën. Bovendien zijn deze waterbestendig. Zie het hoofdstuk “Verklaring SPF”.

Snelle, gewichtloze dekking
Je brengt met het geschikte penseel of sponsje een dekking aan waarvoor normaal gezien drie producten nodig zijn. Je verkrijgt dan een transparant en gaaf resultaat. Onze make-up voelt gewichtloos aan.

Niet-comedogeen en olievrij
Onder een microscoop lijken de mineraalkristallen op schubben. De kristallen vormen een filter dat het normaal functioneren van de huid mogelijk maakt. De mineralen zijn niet-comedogeen. We beschikken over getuigenissen van patiënten met acné waarin staat dat hun huid aanzienlijk verbetert is sinds zij onze minerale make-up gebruiken. De enige oliën die wij gebruiken in onze formules zitten in producten die de huid helpen verzorgen, zoals in onze concealer voor onder de ogen en onze producten voor de lippen.

Minimaal risico op allergieën
Allergieën en gevoeligheden worden doorgaans opgewekt door substanties die huidirritatie veroorzaken. Reacties komen vooral voor bij huiden die op de een of andere manier beschadigd zijn door, bijvoorbeeld, een verzwakt immuunsysteem, zonbeschadiging, chemische peelings, laserbehandeling, enz. Substanties die deze gevoeligheden het vaakst veroorzaken zijn chemische bewaarmiddelen, chemische kleurstoffen (doorgaans aangeduid als FD&C), parfum en alcohol. Onze make-up bevat geen van deze substanties. Meer nog, zinkoxide en titaniumdioxide werken ontstekingsremmend en helpen de huid kalmeren. Al onze producten zijn getest op gevoeligheid in een laboratorium dat goedgekeurd is door het FDA en werden niet-sensitief bevonden.

are up jane iredale

Stoffen die de huid gevoelig maken
We hebben alle parfum, chemische kleurstoffen en chemische bewaarmiddelen uit onze poeders gebannen. Deze vormen de top drie van de stoffen die de huid gevoelig maken.

Geconcentreerd pigment (dekking)

Onze pigmenten worden enkel vervaardigd uit gemicroniseerde mineralen.
Onze poeders werken zo goed als natuurlijk uitziende make-up en/of camouflage omdat het geconcentreerde pigment niet alleen kleur maskeert maar ook in wisselwerking treedt met licht om een “soft focus”-effect te creëren dat een illusie of een perfectie schept. Een kleine hoeveelheid mineralen zal de meeste soorten roodheid bedekken, inclusief acné, acne rosacea en erytheem (roodheid).

Blijft op de huid zitten
Door het micronisatie-proces dat onze minerale korrels ondergaan, binden ze bij het aanbrengen. Wanneer deze aangebracht worden op een zuivere, gehydrateerde huid, overwint de oppervlaktespanning die gecreëerd wordt door de zwaartekracht en blijven de mineralen op de huid zitten. Hierdoor loopt de make-up niet uit, blijft hij mooi zitten, gaat hij niet in de plooitjes zitten. De bijhorende hydraterende facial sprays helpen bij dit proces.

Ontstekingswerend
Titaniumdioxide en zinkoxide hebben ontstekingswerende eigenschappen en helpen erytheem (roodheid) te kalmeren. Zinkoxide is ook antibacterieel.

Waarom mineralen
De make-up lijn van Jane Iredale, beter bekend als de The Skin Care Makeup, is zo veilig en heilzaam dat deze wordt aanbevolen door plastisch chirurgen en dermatologen over de hele wereld. The Skin Care Makeup van Jane Iredale combineert de meest up-to-date kleuren met voordelen voor je huid die de traditionele make-ups alleen maar kunnen benijden:

  • Niet-comedogeen, verstopt de poriën niet
  • Minimaal risico op allergieën
  • Alle producten werden getest op gevoeligheid
  • Breed spectrum UVB en UVA bescherming – tot SPF 30.
  • Ontstekingswerend, helpt geïrriteerde huid te kalmeren
  • Heel waterbestendig, beoordeeld door een lab dat goedgekeurd is door het FDA.
  • Volledige dekking voor huidaandoeningen zoals acné, acne rosacea en roodheid veroorzaakt door behandelingen zoals chemische peelings en laserbehandeling
  • Bevat geen talk of parabenen
  • Samengesteld uit inerte mineralen die geen bacteriën dragen
  • Producten worden niet getest op dieren.

De lijn van Jane is een hoogst verfijnde mengeling van mineralen en pigmenten die fijngestampt zijn. Hierbij worden technologieën en processen gehanteerd om microscopisch platte korrels te vormen. Deze korrels overlappen elkaar op de huid en vormen zo een filter waardoor de huid normaal kan ademen en functioneren terwijl ze beschermd wordt tegen vervuilende stoffen die door de lucht verspreid worden. De kracht van de mineralen is zo groot dat je je make-up zelden moet bijwerken. En omdat deze zijdeachtige poeders waterbestendig zijn, loopt de make-up niet uit en gaat hij niet in de plooitjes zitten, zelfs niet tijdens zware inspanningen. Deze revolutionaire mineralen zijn verkrijgbaar in zoveel kleuren dat er één is voor elke teint, het maakt niet uit van welke etniciteit je bent. We gebruiken geen korrels van nano-grootte.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x