Gelaatsverzorging

Al meer dan 30 jaar plaatst schoonheidsinstituut Elegans, gelegen in Herent, jouw huid centraal. Met verregaande expertise, effectieve schoonheidsbehandelingen en kwalitatieve verzorgingsproducten begeleiden we iedereen – vrouw of man – naar een stralende, gezonde huid.

ENVIRON® Skin Care

ENVIRON® Skin Care biedt een gamma aan van hoogst kwalitatieve huidverzorgingsproducten voor gelaat en lichaam. De high-tech formules bevatten ingrediënten waarvan de doeltreffendheid wetenschappelijk bewezen is. Deze formules werden samengesteld op basis van de nieuwste ontwikkelingen in anti-verouderingsonderzoek. Bovendien past elke formule zich perfect aan ieders huid aan.

Therapeutisch correcte concentraties van vitamine A, anti-oxidanten, alfa hydroxyzuren (AHA's), adaptogenen en peptiden, alsook zonbescherming, staan garant voor een effectieve en reële oplossing voor elk huidtype en huidprobleem.


De ENVIRON® producten werden speciaal ontwikkeld door plastisch chirurg Dr. Desmond Fernandes. Sinds 20 jaar doet hij intensief onderzoek op het gebied van de huidfysiologie. Hij maakte geschiedenis door als eerste vitamine A in hoge effectieve dosissen te verwerken in huidverzorgingsproducten. In meer dan 50 landen staan schoonheidsspecialisten, plastische chirurgen en dermatologen voor 100% achter de ENVIRON® filosofie.


AVST™

Advanced Vitamin Skin Therapy
Geavanceerde Huidtherapie op basis van Vitaminen

Het AVST™ gamma is het antwoord op moderne, intelligente en doeltreffende huidverzorging. Schoonheidstherapie doelt niet langer meer alleen op "een goed in je vel voelen" maar streeft naar bescherming en herstel van de huidfuncties en helpt de huid haar natuurlijke eigenschap te gebruiken om zichzelf te herstellen en te beschermen. AVST™ is toonaangevend in deze vooruitstrevende filosofie over huidverzorging. Benieuwd geworden? Neem snel contact met ons op en boek een huidanalyse. Dan brengen we je huid in kaart en kunnen we een verzorging schema opstellen.

GeneO+

OxyGeneo zuurstofbehandeling

OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. OxyGeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat.

Voordelen OxyGeneo

 • Zuurstofverrijking van binnenuit
 • Verbetert de huidstructuur
 • Gladdere huid en stralende teint
 • Optimale opname van actieve werkstoffen
 • Direct zichtbare resultaten

 

TriPollar radiofrequentie
TriPollar behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling. TriPollar is het meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.


Voordelen TriPollar

 • Vermindering van rimpels en lijntjes
 • Verbetering van gelaatscontouren
 • Verstrakking van verslapte huid
 • Versteviging van huid
 • Anti-aging

Ultrasoon celstimulatie
De ultrasoon behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. Bovendien wordt door ultrasoon de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen. Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities. Tevens geeft ultrasoon een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.


Voordelen Ultrasoon

 • Betere opname werkstoffen
 • Actieve ingrediënten gaan dieper in de huid
 • Celmetabolisme wordt gestimuleerd
 • Verbetert vochtbalans
 • Verzacht en kalmeert de huid

Guinot

Guinot zult u alleen aantreffen bij professionele schoonheidssalons. Niet bij de parfumerie of in een warenhuis.

Guinot biedt huidverzorging van topkwaliteit voor een betaalbare prijs. De serie is zeer uitgebreid en omvat ook lichaamsproducten, een complete lijn zonneproducten en een speciale serie producten voor de man. Guinot volgt de wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet en profiteert daarnaast van de praktijkervaring van een wereldwijd netwerk van goede opgeleide schoonheidsspecialisten.

In 2007 heeft Guinot zich steeds verder ontwikkeld als hoogwaardig high tech merk, dat uitsluitend gebruik maakt van A+ Ingrediënten. Niet alleen de producten zijn verbeterd, ook heeft Guinot flink geïnvesteerd in een Medische Clean Room. Een ruimte waarin onder farmaceutische omstandigheden - met het Franse keurmerk van de volksgezondheid- geproduceerd wordt. Dit om als voorloper in de markt te opereren en om u te verzekeren van de meest veilige producten.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x