Permanente ontharing

Definitief ontharen met EPIL 808

Scheren is tijdrovend en het effect is maar van korte duur. Er is echter een alternatief … de EPIL 808!
Wat is Epil 808?

De Epil 808 is een nieuwe generatie, op licht gebaseerd haarverwijderingssysteem.  De Epil 808 verwijdert het haar veilig en effectief en is geschikt voor veel verschillende huidtypes. 


Hoe werkt de Epil 808?

In het merg van de haar bevindt zich van nature het pigment melanine. Wanneer de behandelkop een lichtbundel uitzendt, wordt dit licht geabsorbeerd door het melanine van de haarwortel. Deze absorptie van het licht veroorzaakt een warmteontwikkeling. Hierdoor sterft de haar af en wordt het vermogen om opnieuw een haar te ontwikkelen door het haarzakje teniet gedaan. 


Wat houdt de behandeling in? 

Op het te behandelen gebied wordt een laagje koele gel aangebracht welke zorgt voor geleiding van het licht. Hierna wordt het saffier, welke als geleider van het licht dient, over het te behandelen gebied geleid. U ziet het verschil niet meteen, maar binnen 2 tot 3 weken na uw eerste behandeling zal er een deel van het behandelde haar verdwenen zijn.


Welke gebieden kunnen behandeld worden? 

De Epil 808 kan gebruikt worden op alle delen van het lichaam en bij alle huidtypen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig? Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dichtheid en plaats van de haargroei. De meeste mensen gemiddeld 8 behandelingen nodig.

Voor welke haar- en huidskleur is de behandeling geschikt? Zwart haar op een lichte huid is het best te behandelen. Uit ervaring is echter gebleken dat ook bij mensen met een donkere huid het pigmentatie verschil tussen het haar en de huid groot genoeg is om een succesvolle behandeling mogelijk te maken.


Zijn er neveneffecten?

Sommige delen van het lichaam zijn gevoeliger dan andere en kunnen rood worden of lichtjes opzwellen door de warmte. Na een paar uur zijn deze symptomen verdwenen. Indien nodig kan de huid gekoeld worden. 


Moet ik verder nog iets weten?

Sommige mensen zijn gevoeliger voor het licht dan andere, dus wees eerlijk wanneer u samen met uw specialist het intakeformulier invult. Dit voorkomt onduidelijkheden tijdens of na de behandeling. Tussen de behandelingen mag u niet epileren of harsen, maar scheren is wel toegestaan. Stel uw huid 6 weken voor een behandeling niet bloot aan de zon of zonnebank.

Eén behandelingskuur bestaat meestal uit ongeveer 8 behandel-sessies, waarna uw huidbeharing (in het behandelde gebied) verdwijnt. Na deze permanente ontharing hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over pijnlijk ingegroeide haartjes, stoppeltjes, irritaties en ontstekingen na het scheren!

Wilt u uw oksels, bikinilijn, bovenlip en kaaklijn, benen, rug, of armen permanent ontharen?

Tip: kies je voor permanent ontharen? Profiteer dan van ons abonnement:  6 ontharingsbeurten + 1 sessie gratis.


Suikerontharing

Body sugaring is een zachte ontharingsmethode en daardoor perfect geschikt voor de gevoelige huid. Na regelmatige behandelingen groeien de haartjes bovendien dunner terug. Een pijnlijke bedoening? Integendeel. Suikerontharing haalt dit cliché helemaal onderuit, want we kunnen je op een zachte manier ontharen, op eender welke plaats.

Ontharen met hars

Droom je van gladde benen of oksels? Je bikinilijn ontharen? Dé klassieker onder de ontharingsmethodes is zonder twijfel het waxen met hars. Snel, efficiënt en met onmiddellijk resultaat voor iedere lichaamszone.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x