Ontharen met hars

Waxen of harsen

Waxen of harsen  is hetzelfde en is het verwijderen van overtollige haargroei door middel van een kleverige substantie dat voornamelijk gewonnen wordt uit naaldbomen. De hars wordt verwarmd en vervolgens met een spatel op de huid aangebracht in de richting van de haargroei. De hars wordt samen met de haren verwijderd met behulp van ontharingsstrips. Het ontharen met hars gaat snel en wordt op alle lichaamsdelen toegepast. De haartjes gaan langer wegblijven dan met een scheermesje en naarmate je blijft harsen zullen ze ook dunner en trager terug groeien.

Permanente ontharing

Wil je die ongewenste haartjes op je armen, benen of bovenlip vaarwel zeggen? Schoonheidsinstituut Elegans in Herent heeft de Epil 808 in huis, een op licht gebaseerd haarverwijderingssysteem om je definitief te ontharen. Na gemiddeld 8 behandelingen geniet je van een zijdezacht resultaat.

Suikerontharing

Body sugaring is een zachte ontharingsmethode en daardoor perfect geschikt voor de gevoelige huid. Na regelmatige behandelingen groeien de haartjes bovendien dunner terug. Een pijnlijke bedoening? Integendeel. Suikerontharing haalt dit cliché helemaal onderuit, want we kunnen je op een zachte manier ontharen, op eender welke plaats.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x