Kunstnagels

Gelnagels

Gelnagels: mooie natuurlijk ogende nagels voor iedere vrouw!

De meeste vrouwen zien er graag goed uit, inclusief een paar elegante vrouwelijke handen met mooie nagels. Helaas hebben we niet allemaal van die sterke nagels die lang worden zonder te breken of te scheuren. Daarom zijn kunstnagels een goede oplossing en sinds de gelnagel zijn intrede deed, zijn er steeds meer vrouwen die kunstnagels laten aanbrengen en regelmatig een nagelstyliste bezoeken. Maar wat is nu precies een gelnagel?

Gel nagels zijn kunstnagels die erg veel lijken op onze natuurlijke nagels. In vergelijking met de bekende acryl kunstnagels zijn ze veel dunner en flexibeler waardoor ze heel natuurlijk lijken. De nagels worden gemaakt van een gellaag die wordt aangebracht op je eigen nagel en vervolgens wordt uitgehard onder een uv-lamp. De gellaag kan op je nagel aangebracht worden als versteviging en om je eigen nagel de kans te geven om te groeien, maar je kunt er ook voor kiezen om je nagels eerst te laten verlengen door middel van een tip of sjabloon. De gel is verkrijgbaar in naturel voor een mooie “french manicure” maar ook in diverse kleuren. De nagels kunnen vervolgens gevijld worden in de gewenste vorm. Dit proces herhalen we om de 3 à 4 weken.


Gellak

Geen zin in gelnagels? Maar toch graag een verzorgde look voor een feestje of tijdens je vakantie? 

Ontdek de nieuwe generatie nagellak.

Een nagellak die minimum 14 dagen lang houdt, zonder beschadiging van de eigen nagels of glansverlies. Het aanbrengen gebeurt in ons instituut vermits de gellak even moet opdrogen en verharden onder een speciale UV-lamp.

 Na wat schoonmaakwerk (nagelriemen achteruit duwen en losse velletjes verwijderen) en 2 laagjes nagellak zit ons werk erop en zien je nagels er werkelijk piekfijn uit. Na 2 à 3 weken kom je terug naar ons instituut en halen we er alles af.  Indien gewenst brengen we een nieuwe set gellak aan.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x