Environ Skin Care

ENVIRON® Skin Care

ENVIRON® Skin Care biedt een gamma aan van hoogst kwalitatieve huidverzorgingsproducten voor gelaat en lichaam. De high-tech formules bevatten ingrediënten waarvan de doeltreffendheid wetenschappelijk bewezen is. Deze formules werden samengesteld op basis van de nieuwste ontwikkelingen in anti-verouderingsonderzoek.
Bovendien past elke formule zich perfect aan ieders huid aan.

Therapeutisch correcte concentraties van vitamine A, anti-oxidanten,
alfa hydroxyzuren (AHA's), adaptogenen en peptiden, alsook zonbescherming, staan garant voor een effectieve en reële oplossing voor elk huidtype en huidprobleem.

De ENVIRON® producten werden speciaal onwikkeld door plastisch chirurg Dr. Desmond Fernandes. Sinds 20 jaar doet hij intensief onderzoek op het gebied van de huidfysiologie. Hij maakte geschiedenis door als eerste vitamine A in hoge effectieve dosissen te verwerken in huidverzorgingsproducten.

Het productenassortiment bestaat uit acht huidverzorgingssystemen met meer dan 40 producten. In meer dan 50 landen staan schoonheidsspecialisten, plastische chirurgen en dermatologen voor 100% achter de ENVIRON® filosofie.

AVST™

Advanced Vitamin Skin Therapy
Geavanceerde Huidtherapie op basis van Vitaminen

Het AVST™ gamma is het antwoord op moderne, intelligente en doeltreffende huidverzorging. Schoonheidstherapie doelt niet langer meer op "een goed in je vel voelen" maar streeft naar bescherming en herstel van de huidfuncties en helpt de huid haar natuurlijke eigenschap te gebruiken om zichzelf te herstellen en te beschermen. AVST™ is toonaangevend in deze vooruitstrevende filosofie over huidverzorging.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x